Om föreningen

Örebro Roller Derby startades av tre vänner 2013, och lagnamnet Nerike Knockouts var givet redan från starten! Föreningen har växt snabbt under de senaste åren med hjälp av ett peppande roller derby-community samt medlemmarnas blod, svett och tårar (bokstavligt talat!).

I dag har föreningen cirka 60 medlemmar, till största delen kvinnor i åldrarna 18-40.
År 2015 fick laget Nerike Knockouts äntligen tillräckligt många spelklara åkare för att ställa upp i det svenska seriespelet och började tävla i division 1.
2017 bildades de två internlagen Dräggdjur och Redrum Rollers.

Föreningen är uppbyggd inte enbart av en styrelse, utan också av en rad aktiva arbetsgrupper som bland annat tar fram merch, söker sponsorer, håller i träningar, ordnar event och ser till att Örebro Roller Derby hörs och syns!

Föreningsinfo

Bildad 2013-01-25