ÖRD BLOGG

Division 1, nya åkare och derby derby derby

Här kommer en uppdatering om vad som pågår i Örebro roller derby just nu, det var ett tag sen vi kom med lite fresh info här på sidan så tänkte det var dags.

Nerike Knockouts spelar sin andra och tredje match i division 1

Nerike Knockouts, Örebro roller derbys tävlingslag, spelar även denna säsong (17/18) i seriespelets division 1. Den första matchen gick av stapeln i Stockholm den 28 oktober 2017 mot The Royal Army. Ett riktigt tufft lag och en riktigt hård match som slutade med förlust för NK med 529-24. Men JÄKLAR vad vi kämpade för de där 24 poängen.

Helgen 14-15 april 2018 spelas nästa matcher, mot Jackdaw City Rollers från Uppsala och Umeå Roller derby. Viktiga matcher som vi förberett oss noga inför med nya strategier, hård träning, tävlingspsykologi och mental träning med mera mer mera.

Vinst mot Stockholm C-stars

Den 4 mars spelade vi en match mot Strds C-stars i Stockholm under en helg pangfylld med kul derby. Det blev vinst för Nerike Knockouts med 195-146. En jättekul match där många av våra nya spelare gick in i skarpt läge för första gången!

På tal om nya spelare

Om man bara skulle titta på den här hemsidan skulle man tro att det inte var mycket som pågick i föreningen men det är en ack så missvisande bild. Bakom kulisserna pågår ständigt febril aktivitet.

Flera spelare i den freshie-grupp som vi tog in förra våren har tagit sina minimum-skills under höst/vår och gått upp som spelare i Nerike Knockouts och våra internlag. Vi har även tagit in en ny freshiegrupp under hösten som genomför minimumskillsprogrammet i detta nu. Så många grymma och duktiga åkare!

Nu ser vi fram emot en spännande och kul vår med mycket kul derby men också uterull på sopade cykelbanor, häng i skateparken och mycket mer. 

Vi ses på tracken!

//Dooms Daisy, kapten för Nerike Knockouts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.