ÖRD BLOGG

Mycket på gång för ÖRD

Hej!

Mycket spännande är på gång just nu i Örebro roller derby. Tyvärr har webmaster för den här webbsidan (dvs jag) haft lite väl fullt upp och därför har sidan varit hopplöst ouppdaterad. Ber om ursäkt för det!

Nu har vi (läs jag) i kommunikationsgruppen gått samman med den eminent drivna och fantastiska sociala medier-gruppen, som också ska hjälpa till med hemsidan. Så bättring lovas. Följ vår Facebooksida och vår Instagram så missar ni inget!

Nya spelare påväg in

Nyligen hade vi Freshmeat Tryouts där nya, peppade personer fick testa på att rulla och det resulterade i att vi kommer ha en helt fresh freshiesgrupp som börjar träna med oss om några veckor. Fantastiskt kul!

Seriespelets tredje match närmar sig

Den 25 februari spelar vi seriespel i Division 1 i Västerås, mot just Västerås. Vi har hittills i seriespelet förlorat två matcher (även om den mot Uppsala Jackdaws var så jämn att vi ändå kände oss som vinnare!). Det här blir vår tredje och näst sista match i serien då Karlstad tyvärr fått dra sig ur. Kvar att möta är förutom Västerås även Umeå. Den matchen kommer vi spela i Uppsala den 22 april.

/Dooms Daisy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.